Kookworkshop

Kookworkshop

Wilt u beter leren koken en erachter komen wat de geheimen van de chef zijn? Volg dan een kookworkshop bij Josjes Culinair! We verzorgen kookworkshops op onze thuisbasis in Tilburg. Daarnaast is het mogelijk om een kookworkshop op locatie te boeken. In dat geval komt onze chef naar de locatie van uw keuze. Onze standaard kookworkshop duur 4 à 5 uur en hierin wordt u de fijne kneepjes van het kok vak geleerd. We gaan aan de slag met een 4-gangen diner, waar u uiteraard ook zelf van gaat smullen. Het niveau van de kookworkshop wordt in overleg bepaald.

Teambuildingsactiviteit

Een uitdagende kookworkshop is een originele optie voor een teambuildingsactiviteit. Samen in één keuken een aantal smakelijke gerechten bereiden vergt nogal wat teamwork: keuzes maken, taken verdelen en timing, het is allemaal noodzakelijk om tot een mooi eindresultaat te komen. Na een dagdeel hard werken en veel leren nemen de deelnemers plaats om van hun eigen gerechten te genieten. Uiteraard kan dit eventueel onder het genot van een lekker glas wijn.

De invulling van de kookworkshop wordt altijd in overleg bepaald zodat er eventueel zwaartepunten bij bepaalde competenties gelegd kunnen worden.

Wilt u een speciale vaardigheid leren, dan is dat uiteraard ook mogelijk. We geven bijvoorbeeld sushi, tapas of high tea workshops op aanvraag. Heeft u zelf een ander idee? Laat het ons weten, waarschijnlijk kunnen we dat ook voor u realiseren.