Amuse van de chef
Voorgerecht
Zwaardvis&zalm
in citrus gemarineerde zwaardvis en zalm, verschillende soorten radijs een gel aloe vera, avocado crème en kletskop van sesam
Tussengerecht
Beef tataki
Op Aziatisch wijze gemarineerd rundvlees kort dicht geschroeid. Geserveerd met een proeverij van komkommer, een tapenade van edame boontjes en een marshmallow van zoete soja met een crunch van furikake.
Tussengerecht
Proeverij van langoustine
Langoustine in combinatie met zacht gegaard oosters buikspek.
gebakken langoustine met een crème van pastinaak.
Bisque van langoustine met een compote van tomaat.
Tussengerecht
landhoen
Rouleaux van landhoen met een vulling van paddenstoelen mousseline van knolselderij. Met geglaceerde bundelzwammen en jus van morille.
Hoofdgerecht
Hert
2 bereidingen van hertenkalf, de filet rosé gebraden en estouffade van de nek. Geserveerd met winterse garnituren zoals rode kool, spruitjes en paddenstoel en een jus van schrobbeler.
Liever geen wild dan is er een passend alternatief met rundvlees.
Kaas
lauw warme espuma gemaakt van kruiden camembert, gebakken ganzenlever met compte van kweekperen
Wijnadvies: Blandy's Duke of Clarence Madeira
Dessert
Verassende creatie van chocolade
Vanaf 8 personen
Prijzen:
5 gangen zwaardvis – langoustine – landhoen – hert – chocolade €99,50
6 gangen zwaardvis – beeftataki – langoustine – landhoen – hert – chocolade €109,50
7 gangen alle gerechten €119,-
Wijnarrangementen:
bij het wijnarrangement wordt plat en bruisend tafel water geserveerd.
5 gangen €54,-
6 gangen €63,-
7 gangen €72,-