Amuse van de chef | Verrassing | Wijnadvies: Prosecco supperiore Val d’Oca, Cuvee JOS, Valdobbiadene, Italie |
Voorgerecht | Twee bereidingen van zeebaars: tartaar van zeebaars met een crème van kikkererwt en gebrande paprika, geserveerd met ingelegde groenten. Taco gevuld met ceviche van zeebaars en een crème van jalapeñopeper. | Wijnadvies: Mancera Sauvignon Blanc Rueda DO, Spanje |
Tussengerecht | Klassieke rouleau van schol in combinatie met Argentijnse wilde garnaal. Met een korst van mosterd, mousseline van ..., gebakken spinazie en een schuimige saffraansaus. | Wijnadvies: Chenin Blanc, ‘The Hummingbird’, Westkaap, Zuid-Afrika |
Tussengerecht | Provençaalse artisjok barigoule, geserveerd met een crème van gebarbecuede knolselderij en diverse bereidingen van tomaat. | Wijnadvies: Chardonnay, Pas Si Vite, Saint-Philippe, Languedoc, Frankrijk |
Hoofdgerecht | Twee bereidingen van Hollands kalf: de haas gegrild met een crème van gele wortel en boeuf bourguignon gemaakt van de nek. Geserveerd met gerookte aardappelmousseline, seizoensgroenten en een jus van grove mosterd. | Wijnadvies: Colle Sori Mandorlo Rosso Appassimento, Italië |
Kaas | Selectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituur | Wijnadvies: Blandy's Duke of Clarence Madeira |
Dessert | Éclair gevuld met crema catalana, gekonfijte sinaasappel en hangop, geserveerd met een sorbet van yoghurt en sinaasappel. | Wijnadvies: Yellow Muscat Jeruzalem Ormoz Slovenië |
Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken.
Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.
Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.
De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.
De thuiskok neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.
Hallo hoe kunnen wij u van dienst zijn?