Amuse van de chef | Verrassing | Wijnadvies: Prosecco supperiore Val d’Oca, Cuvee JOS, Valdobbiadene, Italie |
Voorgerecht | Gemarineerde asperges, een verfijnde salade van venkel en aardbei, groene kruiden en gepocheerde kwarteleitjes. Geserveerd met een fluweelzachte mayonaise van tuinkruiden. | Wijnadvies: Mancera Sauvignon Blanc Rueda DO, Spanje |
Tussengerecht | Gegrilde grietfilet, met een crème van basilicum, courgette, tomatencompote en een saus van saffraan | Wijnadvies: Chenin Blanc, ‘The Hummingbird’, Westkaap, Zuid-Afrika |
Tussengerecht | Rouleaux van lamszadel, gevuld met een mousse van Gelderse hoen en daslook. Geserveerd met een puree van knolraap en een jus van honing en tijm | Wijnadvies: Chardonnay, Pas Si Vite, Saint-Philippe, Languedoc, Frankrijk |
Hoofdgerecht | Geroosterde kalfsrack met asperge, jonge lentegroenten en gegrilde krieltjes. Vergezeld van auberginekaviaar en een jus van zwarte peper | Wijnadvies: Colle Sori Mandorlo Rosso Appassimento, Italië |
Kaas | Selectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituur | Wijnadvies: Blandy's Duke of Clarence Madeira |
Dessert | Diverse bereidingen van pure chocolade, een gel van rabarber en magnolia, gepocheerde rabarber en een crumble van hazelnoten | Wijnadvies: Yellow Muscat Jeruzalem Ormoz Slovenië |
Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken.
Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.
Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.
De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.
De thuiskok neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.
Hallo hoe kunnen wij u van dienst zijn?