Kookworkshop Tilburg

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voor een kookworkshop in Tilburg moet je bij Josjes Culinair Events zijn

 

Heb jij er altijd al van gedroomd om goed te leren koken? Of lijkt het je heel tof om eens een kijkje in de keuken te hebben en te zien hoe chefs het allemaal aanpakken? In dat geval klinkt een kookworkshop voor jou waarschijnlijk als muziek in de oren. In een kookworkshop leer je in zo’n vier tot vijf uur, koken van professioneel chef kok Jos. Koken is zijn passie, en daarom zal hij jou en je groep ook kunnen enthousiasmeren en vol lof laten zijn over jullie gekookte eten. Wil jij dit ook? Boek dan een kookworkshop bij Josjes Culinair Events

Neem contact op
 

Kookworkshop Tilburg

Hoe gaat een kookworkshop in Tilburg in zijn werk?

Een kookworkshop in Tilburg bij Josjes Culinair Events duurt zo’n vier tot vijf uur. In deze tijd leer jij beter koken, en ga je je eigen vijf gangen menu in elkaar flansen. Dit gebeurt natuurlijk onder begeleiding, waardoor jij alle kneepjes van het vak leert. Je kan ervoor kiezen om de kookworkshop bij ons op locatie te volgen, maar als je liever de workshop op een andere locatie wil volgen, dan kan dit ook gewoon.

 Neem contact op


Wat ga je maken bij de kookworkshop in Tilburg?

 

Bij de kookworkshop maak jij samen met je groep een vijf gangen diner. Dit ga je natuurlijk ook lekker zelf opeten tussendoor. Wij koken bij de workshop vooral seizoensgebonden producten. Hierbinnen wisselen wij af tussen vlees-, vis- en
vegetarische gerechten. Mocht je nou een van deze drie niet willen, dan kan je dit natuurlijk aangeven. Bij deze gerechten krijg je bijpassende wijnen geschonken, en ook heb je onbeperkt recht op bier, huiswijn of fris tijdens de workshop. Voor de liefhebber van barbecueën is het ook mogelijk om een barbecue kookworkshop in Tilburg te volgen. Hierin leer je hoe je vlees of vis het lekkerst kunt marineren en bereiden, maar ook om de lekkerste sausjes en de meest bijzondere salades te maken.

 

Boek jouw kookworkshop in Tilburg bij Josjes Culinair Events

Ben jij enthousiast geworden? Boek dan jouw kookworkshop, zodat jij binnenkort zelf kan leren koken van een chef kok. De kookworkshop is altijd persoonlijk, vernieuwend en culinair. Bij de barbecue workshop leer je barbecueën op een Big Green Egg. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop, dus je weet in ieder geval zeker dat je met hoogwaardige producten gaat werken. Heb jij er al zin in? Wij ook! Wij zien jou dan ook graag binnenkort verschijnen op een van onze kookworkshops in Tilburg. Ook kan je bij ons terecht voor private dining in Eindhoven of in Tilburg.

Neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×

Hallo hoe kunnen wij u van dienst zijn?

× Hoe kunnen wij u helpen?