Amuse van de chef | Verrassing | Wijnadvies: Cava Brut ‘Single Vineyard’,Penedès Spanje |
Voorgerecht | Sashimi van zalm en zwaardvis met een dressing van gember en citrus, een proeverij van komkommer, een crème van raz el hanut en krokantje van papadum | Wijnadvies: Sauvignon Blanc/ Pinot Grigio ‘ENA’, Puklavec, Jeruzalem Ormoz, Slovenië |
Tussengerecht | Gebakken skrei met een mousseline van knolselderij, geroosterde groene asperge en een saus gemaakt van japanse Gyokuro thee en limoenblad | Wijnadvies: Chenin Blanc, Babylon’s Peak, Swartland, Zuid-Afrika |
Tussengerecht | Pasta tartufo, verse huis gemaakte pasta met gebakken bos paddenstoelen en vers geschaafde truffel | Wijnadvies: Corvina Veronese, Clivus, Veneto, Italië |
Hoofdgerecht | Runderlende van de barbecue met een mousseline van pom du terre, gebrande zilveruitjes, geglaceerde bospeentjes en jus van gefermenteerde knoflook | Wijnadvies: Tarambola, Quinta da Boavista, Lisboa, Portugal |
Kaas | Selectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituur | Wijnadvies: Kerner Spätlese, Die Golden Eule, Rheinhessen |
Dessert | Gepocheerde ananas geserveerd met karamel, pistache en een parfait van macadamia en vanille | Wijnadvies: Pinot Blanc Auslese, Grenzhof-Fiedler, Burgenland, Oostenrijk |
Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken
Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.
Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.
De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.
De chef neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.