Amuse van de chef | Verrassing | Wijnadvies: Prosecco supperiore Val d’Oca, Cuvee JOS, Valdobbiadene, Italie |
Voorgerecht | Salade niçoise 2.0 frisse aardappel salade met geschroeide tonijn, gepocheerd kwartel ei, haricovert, croutons ingelegde rode ui en taggiasche olijven en een dressing van vermout. | Wijnadvies: Wijnadvies: Soave Classico, ‘Clivus’, Monteforte, Veneto, Italië |
Tussengerecht | Asperge Benedict truffelbrioche met en flan van doperwt, asperge en een gepocheerd hoeve eitje en Hollandaisesaus en kruiden salade. | Wijnadvies: Viognier ‘Very, Limoux, Frankrijk |
Tussengerecht | Gerookte zalm Warm gerookte zalmhaas met een diverse structuren van venkel, venkelmousseline, zoet zure venkel en venkel krokant met een saus gemaakt verjus. | Wijnadvies: Chardonnay, The Signal Post, Riverland, Australië |
Hoofdgerecht | Lam Lamsfilet groene kruidenkorst met een puree van artisjok, ratatouille en gnocchi met groene kruiden. stoverij van de nek geserveerd met een eigen jus. | Wijnadvies: Tarambola, Quinta da Boavista, Lisboa, Portugal |
Kaas | Selectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituur | Wijnadvies: Blandy's Duke of Clarence Madeira |
Dessert | Semi fredo van witte chocolade, geserveerd met diverse structuren van framboos. | Wijnadvies: Brachetto Spumante, Rocca dei Forti, Veneto, Italië |
Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken.
Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.
Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.
De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.
De thuiskok neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.