Amuse van de chef | Verrassing | Wijnadvies: Prosecco supperiore Val d’Oca, Cuvee JOS, Valdobbiadene, Italie |
Voorgerecht | Gemarineerde asperges met graved lax, aardappelsalade, zoet zure lente groentjes en een crème van groene kruiden. | Wijnadvies: Mancera Sauvignon Blanc Rueda DO, Spanje |
Tussengerecht | Asperge benedicht met een getoast brioche broodje, een flan van doperwt en gepocheerd eitje | Wijnadvies: Chenin Blanc, ‘The Hummingbird’, Westkaap, Zuid-Afrika |
Tussengerecht | Pomme pavé met kreeft geroosterde asperge, spinazie en tomaat antiboise | Wijnadvies: Chardonnay, Pas Si Vite, Saint-Philippe, Languedoc, Frankrijk |
Hoofdgerecht | 2 bereidingen van lam; de filet rosé gebraden met groene kruidenkorst, asperge en dubbel gedopte tuinboontjes De nek zacht gestoofd met ratatouille en een jus van honing en tijm. | Wijnadvies: Colle Sori Mandorlo Rosso Appassimento, Italië |
Kaas | Selectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituur | Wijnadvies: Blandy's Duke of Clarence Madeira |
Dessert | Taartje van witte chocolade met diverse structuren van roodfruit en een sorbet van Bubbliciouskauwgom | Wijnadvies: Yellow Muscat Jeruzalem Ormoz Slovenië |
Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken.
Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.
Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.
De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.
De thuiskok neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.
Hallo hoe kunnen wij u van dienst zijn?