Amuse van de chef | Verrassing | Wijnadvies: Prosecco supperiore Val d’Oca, Cuvee JOS, Valdobbiadene, Italie |
Voorgerecht | Zwaardvis&zalm in citrus gemarineerde zwaardvis en zalm, verschillende soorten radijs een gel aloë Vera, avocado crème en kletskop van sesam | Wijnadvies: Mancera Sauvignon Blanc Rueda DO, Spanje |
Tussengerecht | artisjok 2 bereidingen van arisjok een puree van artisjok, artisjok gevuld met compote van tomaten. Met een dressing van honing tomaat en kaffierlimoen | Wijnadvies: Chenin Blanc, ‘The Hummingbird’, Westkaap, Zuid-Afrika |
Tussengerecht | kabeljauw Kabeljauw met een crème van bloemkool, spinazie en een schuim van aardappel en truffel | Wijnadvies: Chardonnay, Pas Si Vite, Saint-Philippe, Languedoc, Frankrijk |
Hoofdgerecht | rib-eye Op de big green egg gegrilde runder rib eye, met 2 bereidingen van knolselderij, puree en gratin. Groenten van het moment en een jus van sjalot, aceto balsamico, olijfolie | Wijnadvies: Colle Sori Mandorlo Rosso Appassimento, Italië |
Kaas | Selectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituur | Wijnadvies: Blandy's Duke of Clarence Madeira |
Dessert | Sinaasappel Diverse structureren van sinaasappel | Wijnadvies: Yellow Muscat Jeruzalem Ormoz Slovenië |
Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken.
Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.
Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.
De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.
De thuiskok neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.
Hallo hoe kunnen wij u van dienst zijn?