Private dining

een chefkok bij u thuis



Een privé kok aan huis

Private dining is een unieke ervaring: chefkok Jos van Erp komt bij u thuis een diner verzorgen alsof u uit eten bent. We hebben een maandelijks wisselend menu wat hij voor komt bereiden, maar uiteraard is het mogelijk om hier aanpassingen in te laten doen. Het aantal gangen, persoonlijke voorkeuren en eventuele kindermenu’s, we spreken het allemaal tot in de puntjes door. Bij het menu is ook een wijnarrangement te boeken. Beschikt u zelf over een mooie wijncollectie dan is het ook mogelijk om een menu samen te laten stellen passende bij uw wijn.

Op de dag zelf komt de chef in de middag naar u toe om hier de laatste hand aan de voorbereidingen te leggen. Er komt, mits de huidige maatregelen het toelaten, altijd iemand mee voor de bediening. Zo wordt private dining echt een beleving! Na afloop van het diner neemt de chef de vaat mee en hij laat uw keuken brandschoon achter. Een unieke ervaring is gegarandeerd.

Private dining menu winter 2021

Amuse van de chefVerrassingWijnadvies: Cava Brut ‘Single Vineyard’,Penedès Spanje
VoorgerechtSashimi van zalm en zwaardvis met een dressing van gember en citrus, een proeverij van komkommer, een crème van raz el hanut en krokantje van papadumWijnadvies: Sauvignon Blanc/ Pinot Grigio ‘ENA’, Puklavec, Jeruzalem Ormoz, Slovenië
TussengerechtGebakken skrei met een mousseline van knolselderij, geroosterde groene asperge en een saus gemaakt van japanse Gyokuro thee en limoenbladWijnadvies: Chenin Blanc, Babylon’s Peak, Swartland, Zuid-Afrika
TussengerechtPasta tartufo, verse huis gemaakte pasta met gebakken bos paddenstoelen en vers geschaafde truffelWijnadvies: Corvina Veronese, Clivus, Veneto, Italië
HoofdgerechtRunderlende van de barbecue met een mousseline van pom du terre, gebrande zilveruitjes, geglaceerde bospeentjes en jus van gefermenteerde knoflookWijnadvies: Tarambola, Quinta da Boavista, Lisboa, Portugal
KaasSelectie kazen van Fromagerie Guillaume met seizoensgarnituurWijnadvies: Kerner Spätlese, Die Golden Eule, Rheinhessen
DessertGepocheerde ananas geserveerd met karamel, pistache en een parfait van macadamia en vanilleWijnadvies: Pinot Blanc Auslese, Grenzhof-Fiedler, Burgenland, Oostenrijk

Hoe het werkt

  • Thuiskok boeken

    Vul het contactformulier in en geef aan wanneer u graag de thuiskok wilt boeken

  • Bevestigen reservering

    Jos neemt vervolgens contact met u op om de datum te bevestigen en de details met u door te spreken.

  • Kok aan huis

    Op de dag van het diner arriveert de chef aan het einde van de middag bij u thuis. Hij heeft het diner grotendeels voorbereidt en hoeft bij u thuis enkel de puntjes op de i te zetten.

  • Genieten van een unieke ervaring

    De hele avond lang geniet u met uw gezelschap van een fantastisch, origineel diner bomvol bijzondere smaken.

  • Afsluiting van de avond

    De chef neemt de vaat aan het einde van het diner weer mee naar huis. Daarnaast laat hij uiteraard uw keuken brandschoon achter zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere avond.