Private dining Eindhoven

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Private dining in Eindhoven: uit eten in je eigen huis

Uit eten in je eigen huis, dat klinkt misschien een beetje gek? In je eigen huis eet je bijna elke dag al, dan is het toch helemaal niet zo bijzonder? Dat is echter helemaal geen correcte gedachte. Het is juist een ultieme belevenis om uit eten te gaan in je eigen huis. Waarom? Omdat je alsnog kan gaan zitten, er een hele vertrouwde en intieme sfeer is, en er voor je gekookt wordt. Ook wordt het eten geserveerd door bedienend personeel. Hoe tof is dat? Omdat wij zelf zo weg zijn van het concept ‘private dining’ bieden wij dit ook aan. Uit eten gaan in je eigen huis is dus gewoon mogelijk bij Josjes Culinair Events. Wil jij dit ook meemaken? Boek dan snel jouw eigen private dining ervaring in Eindhoven.

Neem contact op
 

Private dining Eindhoven

Wat houdt private dining in Eindhoven bij Josjes Culinair Events precies in?

Private dining houdt makkelijk gezegd in dat je in je eigen huis uit eten gaat. Wij toveren jouw huis dus om tot een intieme plek om gezellig te kunnen eten. Door je tafel mooi op te maken, kan jij fijn met je partner, gezin of vrienden van het eten genieten. Een chef kok komt dit eten persoonlijk maken bij jou thuis. Als je het leuk vindt, kan je dus ook letterlijk een kijkje in de keuken nemen. Wij zorgen altijd voor eten van goede kwaliteit, die we persoonlijk aanpassen op jouw wensen. Als je een allergie hebt, iets niet lekker vindt of als er kinderen bij zijn: wij passen het menu meteen aan. Wij zullen alles dan ook naar jouw wens maken. Om de private dining in Eindhoven nog bijzonderder te maken, zal er ook echt een ober aanwezig zijn om het eten aan jou te serveren. Als je wil, kan je zelfs nog een wijnarrangement bijbestellen. Er zal dan bij elk gerecht een passende wijn geschonken worden.

 

 Neem contact op

 

Wil jij ook genieten van private dining in Eindhoven? Reserveer dan nu!

Ben jij ook enorm enthousiast geworden van dit concept? Dat snappen wij volledig. Daarom kan je meteen private dining boeken voor bij jou thuis in Eindhoven. Ook kan je kiezen voor private dining in Tilburg, of om een kookworkshop te doen. Voor private dining in Eindhoven kan je zelf een datum uitkiezen waarop je graag wil dat wij langskomen. Wij zullen dan in de middag al wat voorbereidingen treffen bij jou thuis, die we in de avond omzetten in het daadwerkelijke diner. Wij hebben er nu al zin in om jou een onvergetelijke ervaring te geven.
Dus, hopelijk tot snel!

 

Neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×

Hallo hoe kunnen wij u van dienst zijn?

× Hoe kunnen wij u helpen?